راهنمای خرید همزن برقی

راهنمای خرید همزن برقی

برای کسانی که در خانه شیرینی درست می‌کنند، همزن برقی یک از لوازم برقی مهم و ضروری در آشپزخانه تلقی می‌شوند. در صورت نبود همزن برقی، مجبور می‌شوید که خمیر شیرینی‌پزی را با یک همزن دستی درست کنید و این کار برای کسانی‌که که دست درد دارند یا به هر دلیلی نمی‌توانند خمیر را با دست هم بزنند، کار سختی‌ست. در مقاله‌ی راهنمای خرید همزن برقی، به شما می‌گوییم که اگر نیاز به یک همزن حرفه‌ای دارید، به چه فاکتورهایی باید توجه کنید و بهترین مدل‌های داخل بازار کدام‌ها هستند. همراه ما باشید.

انواع همزن برقی را می توانید از بازرگانی افشین فر بخرید: قیمت همزن برقی

انواع همزن

همزن اسپرال

همزن اسپرال

در یک همزن اسپیرال، به‌جای این‌که مواد بچرخند، کاسه به چرخش درمی‌آید و به‌همین علت، خمیر و مواد با هم ترکیب می‌شوند.

همزن‌های اسپیرال، چرخش آرام و یکنواختی دارند و از آن‌ها برای آماده‌ کردن خمیر پیتزا، انواع نان و شیرینی و خیلی چیزهای دیگر استفاده می‌شود. تمیز کردن این میکسرها چندان راحت نیست چون کاسه و قلاب به پایه‌ی اصلی وصل شده‌اند و جداسازی‌شان کمی مشکل است.

همزن پایه‌دار

همزن پایه‌دار

همزن‌های پایه‌دار یا ایستاده، همانطور که از نامشان مشخص است، به یک پایه وصل هستند و قادرند خمیرهای سنگین در مقدار بالا را هم مخلوط کنند. در همزن‌های پایه‌دار، اتصالات زیادی وجود دارد که آن را برای چرخ کردن گوشت، کوتاه‌ کردن رشته‌ های پاستا و چندین قابلیت دیگر مناسب می‌کند.

همزن دستی

همزن دستی

همزن دستی، در واقع وسیله‌ایست که در دو مدل برقی یا تماما دستی کار می‌کند و باید آن را در دست بگیرید و با کمک زور و بازو با آن کار کنید. همزن‌های دستی معمولا از خمیرزن‌ها کوچکترند و برای کسانی‌ که زیاد اهل شیرینی‌پزی نیستند و فقط گاه‌گداری سراغ این کار می‌روند، گزینه‌ای مناسب و کار راه انداز است.

همزن حرفه‌ای

همانطور که از نام این وسیله انتظار می‌رود، مناسب استفاده در شیرینی‌پزی‌ها و نانوایی‌هاست. موتور این نوع همزن برقی معمولا بین ۵۰۰ الی ۷۵۰ توان مصرفی دارد و ابعاد آن نیز، بزرگتر از همزن‌های معمولی است.

راهنمای خرید همزن برقی حرفه‌ ای

با انواع همزن آشنا شدید و حال با توجه به میزان استفاده‌تان می‌دانید چه همزنی برای کار شما ضروری‌ است؛ اما موقع خرید، احتمالا بین تنوعی که در بازار وجود دارد گیج می‌شوید و نمی‌دانید کدام را خریداری کنید. در ادامه، نکاتی را به شما معرفی می‌کنیم که باید هنگام خرید همزن برقی در نظر بگیرید تا از خریدتان ضرر نکنید و راضی باشید.

  1. میزان سختی یا راحتی کار با همزن: یکی از مهمترین مواردی که در راهنمای خرید همزن برقی کاسه دار باید به آن بپردازیم، این است که کار با آن چقدر سخت یا راحت است. هر محصولی، یک سری ویژگی‌ها و کارآیی‌ها دارد که در کاربری دستگاه اثر می‌گذارند؛ اما برای برخی افراد که به کار با همزن‌های دستی و بی‌دنگ‌وفنگ عادت دارند، ممکن است این تنوع دکمه و بازوهای همزن کمی گیج‌کننده باشد. بنابراین، هنگام خرید میکسر خود حتما این موارد را در نظر داشته باشید.
  2. طراحی: برای خیلی از افراد ظاهر دستگاه مهمتر از میزان کارآیی آن است؛ پس اگر شما هم در این دسته هستید، به طرح همزن برقی، شکل بازوهای آن و میزان فضایی که اشغال می‌کند توجه کنید.
  3. گنجایش: در همزن‌های کاسه‌دار، سایز کاسه‌ها متفاوت است. با توجه به کاربری‌تان و میزان استفاده‌ای که از میکسر دارید، می‌توانید مشخص کنید که کدام‌یک برایتان مناسب است.
  4. قدرت همزن برقی: توان اکثر میکسرها بین ۳۰۰ تا ۳۰۰۰ وات است. اگر برای استفاده‌ی گاه‌به‌گاه در خانه یک همزن می‌خواهید، توان کمتر دستگاه برایتان بهتر است و هزینه کمتری هم دارد. اگر میکسر را برای نانوایی‌ها و قنادی‌ها می‌خواهید، قطعا باید دستگاهی با توان بالاتر تهیه کنید؛ چرا که توان بالاتر، خمیر را بهتر عمل می‌آورد و برایتان بهتر است.
  5. اتصالات: هرچه همزن شما حرفه‌ای‌تر باشد، اتصالات و بازوهای متنوع‌تری از جمله وردنه‌ی خمیر و ویپر هم دارد که آشپزی شما را ساده‌تر می‌کند.
  6. گارانتی: مورد بعدی که در راهنمای خرید همزن برقی به آن می‌پردازیم گارانتی دستگاه‌تان است. گارانتی همزن‌ها معمولا بین ۱ تا ۵ سال است. از آن‌جا که احتمال خراب بودن یکی از قطعات وجود دارد، خوب است موقع خرید به گارانتی داشتن یا نداشتن دستگاه توجه کنید.
  7. امکان شستشو همزن برقی در ماشین ظرفشویی: مورد مهم دیگر، این است که می‌توانید قطعات دستگاه را در ظرفشویی بگذارید یا نه. موقع درست کردن شیرینی و کیک، قطعات زیادی کثیف می‌شوند که باید همه‌شان پس از استفاده بلافاصله شسته شوند. بنابراین برای کاربرانی که ماشین ظرفشویی دارند، خیلی مهم است که بتوانند آن را در ماشین ظرفشویی‌شان بشویند. پس حتما به این مورد توجه کنید.

البته با خرید غذاساز هم می توانید همزن داشته باشید ولی تمام قابلیت های همزن حرفه ای در آن نیست.

فواید خرید همزن برقی

اگر شیرینی‌پز هستید، داشتن یک همزن برقی خانگی باکیفیت ضروری‌ست. هم زدن خمیر کیک یا نان با دست، خیلی زود دستتان را خسته می‌کند و ممکن است خمیر را خراب کند. همچنین، همزن‌های چندکاره یا آن‌ها که بازوهای مختلفی دارند، نه فقط برای تهیه خمیر کیک، که انواع سس و بستنی هم بهتان کمک می‌کنند. پس اگر در خانه آشپزی می‌کنید و عادت دارید همه‌چیز را خودتان درست کنید، این وسیله کارتان را راحت‌تر می‌کند.

جمع‌بندی

در این مقاله تلاش کردیم تا ویژگی‌های همزن برقی، انواع آن و مدل‌های خوب موجود در بازار را به شما معرفی کنیم تا اگر شما هم در فکر خرید یک همزن برقی هستید، بتوانید خرید خوب و مناسبی داشته باشید. امیدواریم که این مطلب برایتان مفید بوده باشد.

سوالات متداول

همزن برقی معمولی بهتر است یا همزن برقی کاسه دار؟ هر دو همزن عملکرد خوبی دارند، اما همزن کاسه‌دار، قابلیت‌ها و قیمت بیشتری دارد و همچنین فضای بیشتری هم اشغال می‌کند. اگر استفاده‌ی زیادی از همزن ندارید و به‌طور معمول نان و شیرینی نمی‌پزید، همزن معمولی برای استفاده‌تان مناسب‌تر است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × دو =